Спортивний комплекс "Шкільний старт" серія «WORKOUT» На реалізації

Доданий
29.06.2021
Номер
9
Спорт

Встановлення вуличного спортивного комплексу для занять спортом дітей в Іванківська ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ Бориспільської міської ради Київської області. Даний проект передбачає встановлення спортивного комплексу для активного заняття спортом на турніках з різною висотою і складністю, брусах, рукоходах-змійках. Облаштування спортивного майданчика в школі необхідно для фізичного розвитку дітей.

Автор проєкту
Бюджет
315 502 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Центральна, 2, село Іванків

Опис

Опис проєкту

Мета проекту встановити сучасний спортивний комплекс на шкільному стадіоні Іванківська ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ Бориспільської міської ради Київської області.. Спортивний комплекс призначений для занять фізичною культурою на відкритому повітрі.
На даний час в школі відсутні сучасні спортивні елементи для занять фізичною культурою. Передбачається встановлення спортивного комплексу серія «WORKOUT» це турніки різною висотою і складністю, бруса, рукоходи-змійки, лава для преса, канат для лазання, боксерська груша, щит для м’яча та інші елементи. Встановлення спортивного комплексу стимулюватиме дітей та підлітків більше часу проводити на свіжому повітрі та очікуємо, що створений майданчик стане центром спортивно -оздоровчої та виховної роботи для дітей села Іванків.
Даний майданчик допоможе пропагувати здоровий спосіб життя. Спортивні вправи діятимуть на зміцнення опорно-рухового апарату дітей, що в свою чергу позитивно вплине на розвиток та становлення морально-вольових якостей особистості.

Чи впевнені Ви, що приєднали копії документів, що підтверджують факт проживання в Бориспільській міській територіальній громаді?

Так.
Так

Фотографії