Комплекс для вигулу та дресирування собак Відхилений

Доданий
13.06.2020
Номер
8
Інше

Питання облаштування Комплексу для вигулу та дресирування собак важливе як для власників собак, так і для інших жителів нашого міста. Кожен власник повинен дати своєму вихованцеві основи слухняності. На даний момент через відсутність місць, де можна було б займатися, це складно здійснити. На організованих майданчиках можна зокрема проводити змагання.

Автор проєкту
Наталія
Наталія Боженко
Бюджет
993 383 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Київський Шлях, 127, Бориспіль

Опис

Опис проєкту

6. Опис проекту *:
- основна мета проекту: створення загальнодоступного для жителів-собаководів м.Бориспіль обладнаного снарядами Комплексного майданчика для вигулу і дресирування собак
-проблема, на вирішення якої він спрямований:
У нашому місті досить велика кількість власників різних порід собак і, на жаль, у нашому місті взагалі нема спеціально облаштованих майданчиків для вигулу та дресирування собак.
Проблема відсутності відведених територій для вигулу тварин, відсутність елементарних знань, як виховувати собаку, актуальні і існують протягом довгих років.
Відсутність огородженої території для заняття з собакою призводить до того, що собака не отримує повноцінне фізичне та моральне навантаження.
-пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування:
Проектом передбачено створення в м.Бориспіль сучасного Комплексу для виховання, дресирування із залученням фахівців-кінологів, домашніх вихованців, а також вільного вигулу собак.
Комплекс для собак площею близько 1560 кв.м., буде огороджений металевим парканом висотою: для майданчика для вигулу собак 1,5м, для дресирування - 1,8м з 3ма хвіртками (дві зовнішніх та одна розташовуватиметься між двома площадками).
Комплекс буде складатись з двох відгороджених одна від одної парканом площадок.
Всередині площадка для тренування собак буде облаштована спеціальними конструкціями для тренування та безпечного вигулу собак. Площадка для вигулу собак буде облаштована місцями для прибирання за собаками, лавочками, урнами та інформаційними табличками.

-для кого цей проект (основні групи мешканців, які зможуть користуватись результатами реалізації завдання);
Результатом реалізації проекту можуть скористатися власники собак, фахівці в області дресирування, особи, які планують стати власниками собак. Також з’явиться можливість для проведення виставок собак та міжміських змагань.
Собачники найбільше зацікавлені в Комплексі, адже втомилися постійно лаятися з сусідами через тварин і дуже хотілося, щоб у їх вихованця був вільний простір.
Молоді батьки. Мами завжди бажають максимально убезпечити своє чадо. І навіть наймиліша собака біля дитини здається для них справжнім втіленням зла. Створення окремої обгородженої зони для собак – це в їх інтересах.
- план заходів з реалізації проекту (роботи, послуги)
1. Облагороджування та підготовка території: планування, вивіз сміття, знищення зарості.
2. створення покриття для площадки для дресирування собак:
Покриття майданчика повинно забезпечувати добрий дренаж, бути зручним для регулярного прибирання та поновлення: газон з щільною та низькою рослинністю (злакові трави висотою від 3 до 5 см) на основі піщано-земляного ґрунту. Поверхня повинна бути рівною і не мати потенційної небезпеки травматизму для людей та тварин.
3. Створення покриття для площадки для вигулу собак:
Засипання щебенево-піщаною сумішшю. Покриття місць та зон для вигулу собак повинно бути піщано-земляним, гравійно-піщаним, поверхня повинна бути рівною.
4. Доставка та встановлення обладнання, огорожі.
5. Визначення балансоутримувача.
6. Офіційне відкриття Комплексу


- ключові показники оцінки результатів реалізації проекту:
Кожна тварина має потребу у великій дозі фізичної розрядки та навантаженні, багато собак не слухають своїх власників на належному рівні, ось чому було б добре створити подібний Комплекс з тренувально-вигульним майданчиком з перешкодами, де тварини мали б змогу тренуватися фізично та розумово, тим самим будувати коректні відносини зі своїми власниками, іншими собаками та людьми.
Пріоритетним в організації даного Комплексу є екологічний показник, а саме зменшення показників забруднення ґрунту в громадських місцях.
Не більш важливий соціально-правовий показник:
А) зменшення кількості конфліктних ситуацій, у т. ч. покусів собаками людей та інших тварин, а отже і зменшення витрат бюджету на лікування постраждалих від пошкоджень, які можуть завдавати собаки;
Б) сприяння проведенню інформаційно-просвітницьких заходів щодо утримання, використання та захисту від жорстокого поводження тварин у м. Бориспіль.
Також присутній соціальний показник, а саме:
А) збільшиться рівень охоплення любителів собаководів, щодо виховання домашніх улюбленців;
Б) жителі м.Бориспіль матимуть нагоду об’єднуватись та знайомитись заради занять та виховання собак;
В) м.Бориспіль буде позиціонуватись як один з міст, у якому дбають про умови для життя чотирилапих друзів.
Більш детально у файлі заява проекту з додатками, який є додатком до даного проекту

Чи впевнені Ви, що приєднали копії документів, що підтверджують факт проживання в місті Борисполі

Так.
Так

Фотографії