Відведення території під сквер з установкою бювету (свердловина) Відхилений

Доданий
14.06.2020
Номер
12
Комунальне господарство

Проект/ідея подається для збільшення зон зелених насаджень (сквер), доступ до високоякісної води жителів приватного сектору. Комплексний проект/ідея, який можна суміщати з іншими проектами. Забезпечення потреби жителів м. Бориспіль в питній воді під час хлорування, убезпечення від заражених стоків (для жителів приватного сектору). Альтернатива на час заміни/ремонту трубопровідних систем/мереж.

Автор проєкту
Бюджет
800 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проєкту

Мета проекту/ідея: забезпечення жителів м. Бориспіль якісною питною водою і збільшення зон зелених насаджень (відпочинку).
Користувачі бювету (свердловина): жителі багатоповерхових будинків і приватного сектору мікрорайонів Шевченківський і Левада.
Адреса місця розташування землі: вул. Бежівка (Дзержинського), 16-а.
Кадастровий номер: 3210500000:10:019:0035 (0,02 га)
Проект/ідея подається для:
 збільшення зон зелених насаджень (сквер);
 доступ до високоякісної води жителів приватного сектору;
 комплексний проект, який можна суміщати з іншими проектами (наприклад: «Будівництво бюветів для забезпечення мешканців м. Бориспіль артезіанською водою»). Для збільшення використання кубів води (водогону/напору) проект можливо реалізувати в комплексі з іншими програмами/проектами (дитячий садок, Центр первинної медицини – вул.Яцютівка, 41 А).
 Забезпечення потреби жителів м. Бориспіль в питній воді під час хлорування, убезпечення від заражених стоків (для жителів приватного сектору).
 Альтернатива на час заміни/ремонту старих/ржавих трубопровідних систем/мереж в багатоповерхових будинках.
Технічна характеристика бювету:
Колонки – 2 шт., каркас 6-гранний (діаметр - 3м, висота – 2,5м): з металевих конструкцій (художнього кування), крівля (OSB-плита, шифер).
Глибина свердловини бювету – від 80 м до 150 м (семанський пласт - вода, якого придатна для харчової промисловості і централізованого водопостачання).
Загальна сума вищеперерахованих робіт/послуг по даному об’єкту: приблизно 800 000 грн., що включає*:
1) проект – до 100 000 грн.;
2) авторський нагляд;
3) обладнання (обсадна труба, фільтрова труба, в дві колони) – приблизно 200 000 грн. (за погонний метр ~ 1450 грн., матеріал – сталь (нержавіюча, емальована), ПДВ);
4) насосне обладнання – приблизно 200 000 грн. (5-6 куб. води/година) (амортизація техніки, витрати пального, доставка техніки на об’єкт і т.д.);
5) каркас, 2 колонки – до 300 000 грн. (проект (авторська робота), включає металева конструкція (художнє кування, зварювальна робота), крівля, встановлення, і т.д. Вартість змінюватиметься в залежності від постачальника наданих послуг/робіт через тендер.
*Вартість робіт/послуг приведена з урахуванням дослідження ринкових пропозицій.
Термін відведено на виконання робіт/послуг: від 7 до 14 днів (свердловина).

Чи впевнені Ви, що приєднали копії документів, що підтверджують факт проживання в місті Борисполі

Так.
Довідка про реєстрацію місця проживання в профілі автора проекту/ідея

Фотографії