Благоустрій території між багатоповерховими будинками вулиць Бежівка, 5; 7, Франка, 4 Відхилений

Доданий
14.06.2020
Номер
11
Інше

Дана ідея/проект подається для врегулювання питання щодо загального користування територією жителями прилеглих багатоповерхових будинків (беручи до уваги різних управляючих компаній/управителів УМКП-1, ОСББ, КП ЖРЕУ). Збільшення території під потреби мешканців (зона зелених насаджень і відпочинку) і їх оздоровлення (окремий план\проект по стадіону).

Автор проєкту
Бюджет
1 000 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Бежівка вулиця, Бориспіль

Опис

Опис проєкту

Дана ідея подається для врегулювання питання щодо загального користування територією жителями прилеглих багатоповерхових будинків (беручи до уваги різних управляючих компаній/управителів УМКП-1, ОСББ, КП ЖРЕУ). Збільшення територій під потреби мешканців м. Борисполя і їх оздоровлення (окремий план/проект по стадіону).
Основна мета ідеї по благоустрою території: залучення мешканців до дослідження міських процесів і проблем, створення безпечного і комфортного середовища, формування добросусідства через збільшення активності мешканців в межах спільного простору (стадіон) і пропагування здорового способу життя, збільшення зон для відпочинку (сквер, паркова зона), врахування інтересів маломобільних верств населення (інвалідів) по облаштуванню відкритих парко-місць для постійного розміщення автомобілів.
Користувачі нижчеприведених об’єктів: жителі прилеглих будинків вулиць Бежівка, 7 і 5; Франка, 4, а також жителі округу №25.
Перелік робіт, що враховувався при розробці даної ідеї/проекту:
1)прокладання тротуарної пішохідної доріжки/викладення бруківки;
2) встановлення додаткових двух стовпів з лампами (по дві лампи на кожному стовпі);
3)прокладання асфальту:
• для парко-місць тимчасового зберігання автомобілів так званих «гостьових стоянок» і службових автомобілів комунальних підприємств(«заїзних карманів») біля будинку Бежівка, 7 ;
• стоянок для автомобілів і велопарковок на постійній основі для жителів прилеглих будинків (кількість парко-місць для автомобілів розраховується відповідно до законодавства);
• для під’їзду/проходу до сміттєзбірників вул. Бежівка, 7 в дощові періоди (прокладання водостоку);
4) встановлення велопарковки (металева конструкція) на 5 місць (2 шт.).
Територія між багатоповерховими будинками підпадає під зонінг (Р2 – для активного відпочинку), що включає вищеперераховані об’єкти і план/ідея (відведення території під стадіон (тренажери, зони для: футболу, баскетболу, волейболу, пейнтболу під відкритим небом)).
Роботи по стадіону (мультифункціонального спортивного майданчика) проводитимуться окремою ідеєю/проектом (варіанти фінансування: програми місцевих органів і профільних Міністерств, в рахунок бюджетного періоду (2022 року)).
Загальна сума вищеперерахованих робіт/послуг складатиме до 2 млн. грн. (1млн. грн. – кошти залучені на великі проекти програми «Громадський бюджет», 1млн. грн. – кошти щорічно виділено на округ).
Ключові показники оцінки результатів:
збільшення зон зелених насаджень і відпочинку;
оздоровлення населення (стадіон);
освітлення дворів (безпека);
збільшення пішохідних/велодоріжок;
упорядкування території (асфальтування);
забезпечення парко-місцями маломобільних груп населення.

Чи впевнені Ви, що приєднали копії документів, що підтверджують факт проживання в місті Борисполі

Так.
В профілі автора проекту/ідеї є копія паспорту.

Фотографії