Спорт - головна складова здорового життя (облаштування мультифункціонального поля) Брав участь

Доданий
14.06.2020
Номер
10
Спорт

Однією з проблем, на вирішення якої спрямовано проект, є відсутність сучасного мультифункціонального поля у мікрорайоні «Промінь». Дане поле допоможе активізувати дозвілля мешканців мікрорайону та міста, популяризує ведення здорового способу життя. Мешканці і діти зможуть проводити змагання команд мікрорайонів міста, також турніри, організовувати дозвілля для зацікавлених осіб.

Автор проєкту
Бюджет
631 245 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Завокзальна, 25, Бориспіль

Опис

Опис проєкту

Сьогодні не вся молодь має змогу відвідувати спортивні школи чи секції, щоб реалізувати себе у спорті чи провести дозвілля з користю. У мікрорайоні «Промінь» в останні роки гостро відчувається нестача якісних спортивних майданчиків для мешканців мікрорайону. Старі стадіони не дають можливості займатися спортом повноцінно, на заваді стають погодні умови та не завжди якісне покриття. Сучасне мультифункціональне поле зі штучним покриттям задовольнить потреби якісного заняття спортом, створить умови для ведення здорового способу життя мешканців мікрорайону, забезпечить ефективну взаємодію громади.
Сучасний мультифункціональний майданчик дасть змогу мешканцям мікрорайону займатися спортом на свіжому повітрі незалежно від погодних умов. Крім того, це допоможе реалізувати плани щодо проведення товариських зустрічей, змагань команд мікрорайону та міста, розвивати дворовий футбол, валейбол та інші види спорту, організовувати дозвілля для зацікавлених осіб. Усі ці заходи сприятимуть активізації спортивного дозвілля громади, можуть задовольнити прагнення сучасної молоді вести здоровий спосіб життя.

Чи впевнені Ви, що приєднали копії документів, що підтверджують факт проживання в місті Борисполі

Так.
так

Фотографії

Експертна оцінка