Завершився перший етап конкурсу проектів Громадського бюджету-2019 в м. Бориспіль

20 жовтня завершився перший етап конкурсу проектів Громадського бюджету-2019 в м. Бориспіль. Всього за відведений період мешканцями міста було подано 12 проектів: 4 з них «малі» – вартістю до 50 тис. грн та 8 проектів «великих» - вартістю від 50 до 150 тис. грн. Нині подані проекти доступні для перегляду.


Усі надані проекти будуть розглянуті на засіданні робочої групи з питань впровадження Громадського бюджету у місті Борисполі, яке відбудеться 22 жовтня 2019 року об 11.00 в к.305 у приміщенні виконавчого комітету Бориспільської міської ради. Учасники робочої групи ознайомляться з наданими проектами та нададуть свої рекомендації (у разі необхідності) щодо доопрацювання проектів, про що буде поінформовано авторів проектів. Автори таких проектів матимуть термін для виправлення, або будуть відхилені. Проекти, які будуть оцінені позитивно, допускаються до голосування, що стартує з 1 листопада 2019 року.
Дякуємо мешканцям міста, які проявили активність та подали свої проекти, за участь та бажаємо успіхів під час голосування!