Відбулося засідання Робочої групи з впровадження громадського бюджету у Бориспільській міській територіальній громаді

14 липня 2021 року у приміщенні виконавчого комітету міської ради відбулося засідання Робочої групи з впровадження громадського бюджету у Бориспільській міській територіальній громаді.

Голова робочої групи та заступник міського голови Тамара Матяш привітала присутніх та подякувала авторам, які подали свої проєкти, за бажання змінити життя у Бориспільській громаді на краще.

Учасники засідання ознайомилися з поданими проєктами, що запропоновані мешканцями громади для реалізації у 2022 році, та заслухали інформацію представників виконавчих органів які реалізовуватимуть проєкти-переможці 2020 року.

Переважна більшість авторів змогли прийти на засідання та презентували свої проєкти,   відповівши  на запитання присутніх.  За результатами розгляду та голосування робочої групи 9 з 12 проєктів будуть передані головним розпорядникам коштів за напрямком реалізації для детальної експертизи, 3 проєкти будуть повторно розглянуті Робочою групою після їх уточненнями авторами наприкінці липня.

 

Також на засіданні обговорили стан реалізації проєктів-переможців минулого року. Так, за інформацією управління капітального будівництва, реалізація проєкту-переможця 2020 року «Шкільне подвір’я – зона комфорту та безпеки дітей» (капітальний ремонт ігрового майданчика в НВК «Перспектива») триває та має бути завершена у  вересні-жовтні 2021 року. Головне управління житлово-комунального господарства, що  реалізує 2 проєкти-переможці в районі Промінь: «Спорт - запорука фізичного та психологічного здоров'я» та  «Розважальний комплекс “ДРУЗІ СПАЙДЕРМЕНА”, планує завершити їх реалізацію впродовж двох місяців.

 

Галерея